Rendementen van Cryptotrader nu te bekijken
januari 30, 2023
Hoe kan ik het beste Bitcoins bewaren?
maart 25, 2023

De Web App van Cryptotrader is ge-update naar versie 1.6.7 en heeft de volgende nieuwe functionaliteiten

  • Je kunt als gebruiker nu ook zien hoeveel USD je geïnvesteerd hebt in de trader. Dit is nu bovenaan het scherm te zien bij Invested (I).
  • Nieuwe traders krijgen een hulpscherm om hen op te gang te helpen. Je kunt hiermee eenvoudig zien als er nog te weinig USD gestort zijn in de gekoppelde exchange account of als er nog geen credits zijn aangeschaft.
  • Het responsive design werkt nu nog beter bij de populaire smartphones.
  • De refresh button ververst nu alle informatie.

De web app kun je vinden op https://portal.cryptotrader.online/

ps Het kan zijn dat je even je browser moet refreshen als de applicatie niet start.

Geïnvesteerd USD

Dit is het geïnvesteerde vermogen (uitgedrukt in US Dollars) in de trader.  Dit is de som van de vrij beschikbare USD in de exchange account plus de waarde in alle pockets tegen de oorspronkelijke aankoopprijs. Om de trader met een optimaal rendement te laten werken adviseren we een minimaal geïnvesteerde vermogen van $1000. In de FAQ leggen we uit waarom dat is. Door USD bij te storten in de exchange account kun je het geïnvesteerde vermogen verhogen. Hoe hoger het geïnvesteerde vermogen hoe hoger de winst.

Hier is een pagina met de uitleg van het scherm van de Web App

Hulpscherm voor nieuwe gebruikers

Zodra een gebruiker net gestart is met de trader krijg deze een hulpscherm die aangeeft wat je nog moet doen om de trader te laten starten. Zodra er minimaal $1000 in de exchange account staan en er credits zijn aangeschaft dan gaat de trader draaien en verdwijnt het hulpscherm.

Responsive design

Doordat de Web App werkt met een responsive design werkt het optimaal op een PC, tablet of smartphone.

Zodra je de telefoon draait krijg je meer informatie te zien.

Comments are closed.