Ontwikkelingen rondom Bitcoin (november 2020)
november 12, 2020
Ondersteuning voor Kraken exchange
augustus 27, 2021

Op vrijdag 8 januari 2021 zal de migratie van Cryptotrader.online starten. Lees hieronder wat voor jou hiervan de consequenties zijn

Wat gaat er gebeuren?

Cryptotrader.online gaat verhuizen naar een nieuwe server omgeving. We gaan draaien in een Amazon ECS cluster omgeving.

Voordelen

  • Hogere beschikbaarheid van de services
  • We kunnen sneller updates / verbeteringen doorvoeren
  • We zijn goed voorbereid voor het opschalen naar veel meer gebruikers

Trader tijdelijk stilgelegd

We verwachten dat de migratie binnen 1 uur klaar is en daarna zal de trader weer gaan draaien. We doen ons best om deze migratie periode zo kort mogelijk te houden zodat we zo min mogelijk mooie aankoop / verkoop momenten missen.

Website mogelijk voor paar uur onbereikbaar

Bij de migratie zal de website portal.cryptotrader.online mogelijk voor een paar uur (max 24 uur) onbereikbaar zijn. Dit heeft te maken dat we het domein aanpassen en laten verwijzen naar ons nieuwe cluster. Echter dit domein wordt ge-cached op diverse DNS servers en routers waardoor deze wijzing niet direct voor iedereen zichtbaar is.

Dit caching probleem heeft overigens geen nadelig invloed op de trader zelf, deze gaat gewoon door met handelen.

Advies: zorg voor voldoende credits

Omdat de website portal.cryptotrader.online mogelijk voor een paar uur niet bereikbaar is kun je in die periode ook geen nieuwe credits kopen. De trader draait in die periode wel gewoon door. Het zou jammer zijn als er net een mooi aankoop / verkoop moment is en dat op dat moment je credits negatief zijn waardoor je trader gepauzeerd wordt. Ons advies is dus om ervoor te zorgen dat je voldoende credits hebt voordat de migratie start.

Voorbereidt op de toekomst

Met de migratie naar het Amazon ECS cluster zijn we goed voorbereidt op de toekomst. We hebben een hele lijst van beteringen in petto en deze verbeteringen kunnen we nu veel sneller doorvoeren zonder dat dit voor onderbreking zorgt in de service verlening.

Via deze blog en nieuwsbrieven houden we je op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen.

Comments are closed.