Is Bitcoin een goede belegging?
april 13, 2018
Verbeterde trading engine
juli 12, 2018

Vanaf vandaag is de nieuwe Cryptotrader Web App (v0.15.0) beschikbaar. De Web App wordt sneller geladen en dat merk je vooral op een Smartphone met een trage verbinding.

De Web App is te vinden op https://portal.cryptotrader.online. In tegenstelling tot een normale website is dit een zogenaamde Web App. De Web App is volledig in javascript geschreven en draait zelfstandig in de browser. De applicatie is slim en haalt alleen de informatie van de backend-server op wanneer dit nodig is. Het voordeel hiervan is dat je heel snel door de menu’s van de applicatie kunt navigeren zonder elke keer op de backend-server te hoeven moeten wachten. Dit is vooral belangrijk als je een langzame internetverbinding hebt.

De Web App is responsive en past zichzelf aan de grootte van het scherm waarop de applicatie draait. Op een PC met een hogere resolutie zie meer informatie dan op een hele (kleine) Smartphone. Het voordeel is dat de applicatie overal optimaal werkt. Op een PC, op een tablet of op een (kleine) Smartphone.

Met deze nieuwe versie van de Web App is het opstarten van de Web App sneller geworden omdat we code verwijderd hebben die niet meer gebruikt werd. De applicatie is met een omvang van 2MB ongeveer 10% kleiner geworden ten opzichte van de vorige versie.

Comments are closed.