Belangrijk: Trader worden stopgezet op 14 november ivm fork

Nieuwe release Cryptotrader: Monthly profit
oktober 13, 2017
Goed nieuws. De Bitcoin fork van 16 november gaat niet door.
november 9, 2017

Zoals je misschien al gehoord hebt gaat er potentieel een fork komen bij Bitcoin op 16 november 2017. De reden hiervoor is dat een gedeelte van de Bitcoin community de blokgrootte wil verhogen naar 2 MB blokken terwijl een ander gedeelte het (voorlopig) op 1 MB wil houden. 

Het effect hiervan is dat er dadelijk twee Bitcoin blockchains zijn met verschillende namen: Segwit 1x (de huidige Bitcoin) en de nieuwe Segwit 2X. Iedereen die in bezit is van de private keys van Bitcoins voor de fork krijgt automatisch evenveel Bitcoins op beide blockchains. 

Omdat het nu niet duidelijk is welke blockchain gaat winnen (lees de nieuwe Bitcoin gaat worden) is het verstandig om even geen transacties uit te voeren vlak na de fork. 

Om risico’s te beperken gaan wij alle traders stopzetten op 14 november en gaan we wachten totdat helemaal duidelijk is welke blockchain de nieuwe Bitcoin is geworden. Dit kan vrij snel duidelijk zijn, maar dit kan ook langer duren. 

Wij zelf laten onze eigen Bitcoins bij Bitstamp staan omdat we ervan uitgaan dat Bitstamp ook het beste met hun klanten voorheeft en uiteindelijk ook kiest voor de blockchain waar de meeste economische waarde in zit.

Optioneel:
We willen je echter wel de mogelijkheid geven om je Bitcoin veilig te stellen op een lokale wallet als je daar een beter gevoel bij hebt. Laat ons weten als dat je voorkeur is. Dan zetten we je trader eerder stil en heb je voldoende tijd om je Bitcoin over te maken naar je eigen wallet. Volg hiervoor de volgende instructies: veiligstellen van je bitcoins

Starten
Zodra bekend is wat de definitieve nieuwe blockchain is en Bitstamp ondersteund deze ook dan gaan we de traders weer starten. Je krijgt hiervan dan een email.

Diegene die gevraagd hebben om de trader eerder te stoppen om zelf hun bitcoins in een eigen bitcoin wallet veilig te stellen, zullen nav deze email zelf even moeten aangeven wanneer de trader weer gestart kan worden.

Comments are closed.